0,00 0 artikelen

Workshops & Masterclasses Ervaar,
Beleef

Onze workshops & MasterclassesAltijd inclusief

  • Hoge kwaliteit ingrediënten, BBQ's & alle benodigdheden
  • Begeleiding van een professionele chef
  • Bijpassende drankjes zoals een mooi glas wijn, bier of een frisje
  • Geen verrassingen achteraf: all-in prijs!
  • Een prachtige locatie: oude jeneverstokerij de wenneker

Wij delen onze passie graag met jou

Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met outdoor cooking. We hebben zelf een historie in horeca en er werken veel chefs bij ons. Dat zorgt voor een hoop kennis en ervaring die we maar al te graag delen met jou! Dit doen we in BBQ workshops op basis van inschrijving, voor privé evenementen met je collega's en vrienden, bij caterings en in alle recepten die we ontwikkelen. Op zoek naar een workshop op een bepaalde datum? Bekijk dit handige overzicht van alle workshops op volgorde van datum.

iWorkshops in tijden van corona

Vanaf 20 mei gaan we uiteraard weer workshops geven! Boek snel je datum want deze zullen snel vol zitten vanwege de periode dat er geen workshops gegeven kunnen worden. Deze geven we in aangepaste vorm, niet alle onderwerpen komen nog terug en je koopt tickets altijd per 2 personen. Waarom? Lees verder Lees verder en we leggen we het graag aan je uit. Bedankt voor je begrip en tot snel!

Lees verder

Big Green Egg Keurmerk

Als een van de weinige in Nederland dragen wij met trots het het officiële keurmerk van Big Green Egg om workshops te geven.

Bekijk ons aanbod tijd voor actie

Onze BBQ workshops kenmerken zich doordat ze verder gaan dan toekijken hoe je een BBQ gebruikt. Bij ons ga je zelf aan de slag, we koken gangen in plaats van losse kleine gerechtjes trekken daar de tijd voor uit: 5 uur. Zo hebben we samen écht de tijd om te koken en te leren.

1